Bushi No Nasake

           
Alaturi de noi:

De ce Bushi No Nasake?

Karate inseamna inainte de toate sanatate fizica si psihica. Vei dezvolta un corp mai puternic, un spirit inalt si echilibru interior! In sala noastra promovam educatia si formarea caracterelor. Bushido - Codul de onoare al samurailor - Bushi No Nasake - Dojo Kun.

Știm cu toții că pentru a ne menține în formă este nevoie de mișcare,de sport in viața noastră și a copiilor noștri ! Sportul inseamnă sănătate, disciplină și un psihic sănătos!

Începând cu data de 01.02.2022 clubul nostru de karate face înscrieri pentru toate vârstele ! Vă așteptăm în fiecare Marți și Joi între orele 16:30 - 17:30 - 19:00 pe strada Colonia Metrom nr. 2 la etajul 1 în incinta sălii Enjoy Fitness Brasov! Vă așteptăm! Osu!

Echipa

BUSHI NO NASAKE

Conceptul și activitatea Bushi No Nasake Brașov a luat naștere și a început să funcționeze în 1997 când, în urma unor evenimente nefericite ce au dus la divizarea mișcării Sabaki-Do, s-a simțit nevoia creării unei noi entități.

Denumirea Bushi No Nasake provine din interpretarea unuia dintre punctele obligatorii pentru vechii luptatori, a mult cunoscutului Cod Bushido, și exprimă empatia pentru toate cele ce ne înconjoară și toți oamenii, deoarece cei mai puternici și cei mai viteji au datoria să demonstreze că sunt capabili de sentimente cum ar fi compasiunea și dreptatea atât față de egalii lor, cât și față de toate ființele. Conform Codului Bushido, forța provenită din cunoașterea artelor razboiului, respectiv a artelor marțiale, nu trebuie să slujească pe timp de pace decât pentru a-i apăra pe cei slabi și a-i instrui pe cei neinițiați.

Din anul 2002 Bushi No Nasake funcționează fără întrerupere ca și Club Sportiv, dojo-urile fiind frecventate de practicanți de toate vârstele și de toate profesiile!

De-a lungul timpului, la Clubul de Karate Bushi No Nasake s-au pregătit un număr impresionant de sportivi care au obținut rezultate bune în competiții locale și naționale, iar în ultimii ani membrii clubului au participat și au obținut rezultate notabile chiar și la campionatele mondiale.
Pe lângă pregătirea sportivă, instructorii clubului au pregătit copiii și tinerii practicanți pentru viața reală, pentru provocările de zi cu zi, ajutându-i să înțeleagă faptul că prin muncă, perseverență și sacrificiu își pot atinge orice scop își propun, indiferent de cât de neatins pare la început.

Activitatea clubului din trecut și din prezent, precum și proiectele de viitor le veți regăsi actualizate pe site-ul nostru și pe pagina de facebook.

Vă invităm să vă alăturați activităților noastre, atât cei care vă regăsiți în acest context și vă doriți mai departe o dezvoltare armonioasă fizică și mentală, cât și cei care ar dori să se cunoască mai bine pe ei înșiși!

OSU!

 

Sensei Paul Codau
3 dan

 

Senpai Radu Comsa
1 dan

Senpai Dorian Petrea
1 dan

Senpai Razvan Codau
1 dan

Senpai Codrin Mircea
1 kyu