Senpai Răzvan Codău

1 dan

           

Plăcut impresionat de activitatea tatălui său, sensei Paul Codău, primul contact cu acest sport l-a avut la frageda vârstă de 3 ani atunci cand și-a dorit să participle și el la antrenamente alături de ceilalți elevi mai mici sau mai mari. Fiind prezent la majoritatea antrenamentelor,  odata cu trecerea timpului a simțit că acest sport îi dezvoltă atât partea fizică, cât și partea psihică.

La vărsta de 9 ani a participat la prima competiție de kumite (luptă) unde a reușit să obțina un loc fruntaș pe podium. Au urmat apoi nenumărate locuri pe podium la competiții naționale, precum și participări alături de echipă la stagii de pregatire unde seriozitatea și implicarea l-au împins să evolueze constant în această mișcare.

Datorită perseverenței de care a dat dovadă, în anul 2016 a susținut și promovat examenul de centură neagră 1 Dan în Ashihara Karate.

În prezent își desfășoară ca instructor secund și alături de colegii săi își dorește să împărtășească tinerilor elevi cât mai multe lucruri și experiențe trăite și simțite de întreaga echipă a clubului de karate Bushi No Nasake.